Ongeval Groenhovenweg GDA (10)Gouda, 14 oktober 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Groenhovenweg in kruising met de Jac. P. Thijssenlaan in Gouda. Ter plaatse bleek een automobilist twee fietsers aangereden te hebben.

De fietsers fietsten op de Groenhovenweg toen de auto uit de Thijssenlaan kwam. Een aanrijding kon niet meer worden vermeden. Beide jongens, onderweg naar hun sportles, zijn in de ambulance onderzocht aan hun verwondingen. Hoewel de jongens flink pijn hadden mochten zij daarna hun weg vervolgen. De fietsen zijn allebei kapot en konden niet meer worden gebruikt. Ook de auto was dusdanig beschadigd dat hij niet meer verder kon en mocht rijden.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Groenhovenweg GDA (1) Ongeval Groenhovenweg GDA (2) Ongeval Groenhovenweg GDA (3) Ongeval Groenhovenweg GDA (4) Ongeval Groenhovenweg GDA (5) Ongeval Groenhovenweg GDA (6) Ongeval Groenhovenweg GDA (7) Ongeval Groenhovenweg GDA (8) Ongeval Groenhovenweg GDA (9)  Ongeval Groenhovenweg GDA (11) Ongeval Groenhovenweg GDA (12)

 

Cookievoorkeuren wijzigen