IMG_5002

Gouda, 13 oktober 2014

Net na half vier vannacht kreeg de brandweer van Gouda een melding keukenbrand op de F.W. Reitzstraat in Gouda. ook de politie spoedde zich met meerdere voertuigen naar het opgegeven adres.

De politie die snel ter plaatse was heeft door adequaat optreden met een 2 tal poederblussers de brand in de keuken kunnen beperken. Desondanks dat het blussen van een vetpan met een poederblusser bijna onmogelijk is kon men wel voorkomen dat de brand groter zou worden. De brandweer heeft de vetpan met een blusdeken kunnen blussen. De eveneens opgeroepen ambulance heeft de bewoners nagekeken voor mogelijke rookinhalatie maar deze hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Nadat de woning met een ventilator was geventileerd kon de brandweer inpakken. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de afhandeling van de schade te regelen.

Foto’s: Stefan Vermin

IMG_5005 IMG_5008 IMG_5012

Cookievoorkeuren wijzigen