Autobrand NAY (1)Nieuwerkerk aan den IJssel, 10 oktober 2014

De meeste brandweermensen liepen net thuis weer naar binnen terug van een melding woningbrand toen opnieuw deze post werd gealarmeerd voor een brand. Ditmaal zou een auto in brand staat op de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel. De brandweer ging hierop samen met de post van Capelle aan den IJssel met spoed aanrijdend.

Eenmaal ter plaatse op de A20 bleek al snel dat van brand geen sprake was. Er kwam in korte tijd veel stoom uit de auto, dit liet het veel op een brand lijken maar daar was dus geen sprake van. De hulpdiensten konden hierop opnieuw onverrichter zaken retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan Autobrand NAY (2) Autobrand NAY (3) Autobrand NAY (4) Autobrand NAY (5) Autobrand NAY (6) Autobrand NAY (7)

Cookievoorkeuren wijzigen