Brand NVP (6)Nieuw Vennep, 11 oktober 2014

De brandweer uit Kennemerland werd aan het einde van de avond gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Hoofdweg in Nieuw Vennep. Toen men ter plaatse kwam sloegen de vlammen al metershoog uit het dak. Omdat dit ook de melding was werd al snel opgeschaald naar middelbrand.

Al snel bleek het te gaan om een leegstaand pand en niemand zou aanwezig zijn in de woning. Uiteindelijk werd regio Hollands Midden ook betrokken bij het incident. De brandweer van Lisse werd ter assistentie gevraagd bij het blussen van de brand.

De brandweer heeft enkele uren nodig gehad om de brand geheel onder controle te krijgen. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Dit zal worden onderzocht.

Foto’s: Richard Braam & Robert van Voorst

Video: Michel van Bergen

Brand NVP (1) Brand NVP (2) Brand NVP (3) Brand NVP (4) Brand NVP (5)Brand NVP (1) Brand NVP (2) Brand NVP (3) Brand NVP (4) Brand NVP (5) Brand NVP (6) Brand NVP (7) Brand NVP (8) Brand NVP (9) Brand NVP (10) Brand NVP (11) Brand NVP (12) Brand NVP (13) Brand NVP (14) Brand NVP (15) Brand NVP (16) Brand NVP (17) Brand NVP (18) Brand NVP (19) Brand NVP (20) Brand NVP (21) Brand NVP (22)

Cookievoorkeuren wijzigen