Gevaarlijke stoffen Alphen (1)Alphen aan den Rijn, 10 oktober 2014

De hulpdiensten rukten deze middag groots uit omdat er bij de SITA aan de Steekterweg in Alphen aan den Rijn een melding werd gedaan van dampende verfblikken die gevaarlijk leken uit te zetten. Het bleek bij een afvalverwerker aan dit adres te gaan. Of dit ook daadwerkelijk SITA is, is onbekend.

De brandweer van o.a. Gouda, Alphen en Leiden gingen deze kant op. Ter plaatse bleek het te gaan om enkele oude verfblikken die door de combinatie van resten verf en schoonmaakmiddel een chemische reactie gaven.

De blikken zijn in een grote container geplaatst waar ze zonder schade uit elkaar kunnen spatten. De hulpdiensten konden hierop retour. Gevaarlijke stoffen Alphen (2) Gevaarlijke stoffen Alphen (3) Gevaarlijke stoffen Alphen (4) Gevaarlijke stoffen Alphen (5) Gevaarlijke stoffen Alphen (6) Gevaarlijke stoffen Alphen (7)

Cookievoorkeuren wijzigen