Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (5)Oegstgeest, 7 oktober 2014

De hulpdiensten zijn vanmiddag massaal uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest. Gezien de ernst van het incident is ook het traumateam uit Rotterdam ter plaatse gekomen. De brandweer was opgeroepen voor het horizontaal vervoeren van het slachtoffer.

Uiteindelijk heeft de brandweer geen inzet hoeven doen en zijn de hulpdiensten na enige tijd weer vertrokken. De technische recherche van de politie is daarna ter plaatse gekomen om onderzoek in de woning te doen. Het is bij ons onbekend wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Foto’s: Koen Jongen

Video: Gert-Jan Onderwater

Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (1) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (2) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (3) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (4) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (6) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (7) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (8) Kleyn Proffijtlaan in Oegstgeest (9)

 

Cookievoorkeuren wijzigen