Ongeval Leiderdorp (14)Leiderdorp, 7 oktober 2014

Op de Herenhof in Leiderdorp is vanmorgen een auto tegen een woning gereden. Door het ongeval ontstond veel schade aan de auto en de woning. De brandweer heeft de accu van de auto losgekoppeld en de ambulancedienst heeft de betrokkenen nagekeken op letsel.

Een persoon is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Over de exacte oorzaak van het ongeval is bij ons niets bekend. De verzekering zal de schade aan en in de woning opnemen.

Foto’s & Info: Koen Jongen

Ongeval Leiderdorp (1) Ongeval Leiderdorp (2) Ongeval Leiderdorp (3) Ongeval Leiderdorp (4) Ongeval Leiderdorp (5) Ongeval Leiderdorp (6) Ongeval Leiderdorp (8) Ongeval Leiderdorp (9) Ongeval Leiderdorp (10) Ongeval Leiderdorp (11) Ongeval Leiderdorp (12) Ongeval Leiderdorp (13)

Cookievoorkeuren wijzigen