DSC_0108

Moordrecht, 5 oktober 2104

Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een nacontrole van een keukenbrand aan de Drost IJssermansingel in Moordrecht. Ter plaatse bleek de oudere bewoner van de bovenwoning een pan wat te lang op het vuur te hebben laten staan, wat voor een flinke rookontwikkeling zorgde in de keuken.

De bejaarde heer is voor de zekerheid door het personeel van te plekke gekomen ambulance nagekeken. De woning is met behulp van een ventilator door de brandweer geventileerd, waarna men alle materialen weer in kon pakken en men weer retour kazerne kon.

Foto’s : Sylvia van Straalen & Wim Slagers


DSC_0112 DSC_0124 DSC_0145MDT_nacontrole_WSlagers_2 MDT_nacontrole_WSlagers_3 MDT_nacontrole_WSlagers_4 MDT_nacontrole_WSlagers_5

DSC_0134

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen