Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (2)Bodegraven, 5 oktober 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een brand in een gebied met tuinhuisjes op de Burgemeester Kremerweg – N458 in Bodegraven. Omdat er niet helemaal duidelijk was of het om een tuinhuisje ging en / of deze eventueel gevaar liepen, werd er met spoed gereden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een stukje gras / afval wat in de brand stond en de brandweer had dan ook weinig moeite dit te blussen. Het werk zat hem dit keer voornamelijk in het opruimen van de slangen aangezien de brand erg ver het terrein op was. Toen ook dit gebeurd was kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (1) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (3) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (4) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (5) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (6) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (7) Buitenbrand Burg. Kremerweg BDN (8)

Cookievoorkeuren wijzigen