Ongeval Lage Gouwe GDA (5)Gouda, 5 oktober 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Lage Gouwe in kruising met de Lange Groenendaal in Gouda. Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee pizzakoeriers.

De ene scooter reed over de Lage Gouwe en de andere scooter kwam uit de Lange Groenendaal. Op de kruising kwamen de twee elkaar tegen en kon een botsing niet meer vermeden worden. Eén van de twee heren is onderzocht door de ambulancedienst maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

De zaak kon worden afgehandeld met een schadeformulier.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Lage Gouwe GDA (1) Ongeval Lage Gouwe GDA (2) Ongeval Lage Gouwe GDA (3) Ongeval Lage Gouwe GDA (4) Ongeval Lage Gouwe GDA (6) Ongeval Lage Gouwe GDA (7)

Cookievoorkeuren wijzigen