Gaslekkage Essendreef Waddinveen (15)Waddinxveen, 3 oktober 2014

De brandweer van Waddinxveen en Gouda werd vanavond gealarmeerd voor een gaslekkage op de Essengaarde in Waddinxveen. Ter plaatse bleek er een gaslucht te zijn geroken op een bouwterrein aldaar.

De brandweer heeft direct metingen verricht waarna er wel gas werd gemeten. Joulz werd gealarmeerd en kwam al snel ter plaatse. Doormiddel van water en sop werd getracht het lek te vinden maar dit bleek nog een hele klus. Joulz heeft uiteindelijk de situatie over genomen en zal de zoektocht naar het lek voortzetten.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

Gaslekkage Essendreef Waddinveen (1) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (2) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (3) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (4) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (5) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (6) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (7) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (8) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (9) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (10) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (11) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (12) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (13) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (14)  Gaslekkage Essendreef Waddinveen (16) Gaslekkage Essendreef Waddinveen (17)Gaslek_Essendreef_W.veen_wslagers_001 Gaslek_Essendreef_W.veen_wslagers_002 Gaslek_Essendreef_W.veen_wslagers_003 Gaslek_Essendreef_W.veen_wslagers_004 Gaslek_Essendreef_W.veen_wslagers_005

Cookievoorkeuren wijzigen