Brand A4 LDP (2)Leiderdorp, 1 oktober 2014

De brandweer werd vandaag gealarmeerd voor een brand in een bus op de A4 bij Leiderdorp. Omdat er niet precies duidelijk was welke omvang de bus had werden vier brandweervoertuigen gealarmeerd.

Eenmaal ter plaatse bleek het een klein busje en was één brandweereenheid voldoende. De brandweer kon de brand in het busje al snel onder controle krijgen maar kon niet meer voorkomen dat de bus total loss raakte.

De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: Koen Jongen & Bert Knoester

Brand A4 LDP (1) Brand A4 LDP (3) Brand A4 LDP (4)Voertuigbrand A4 Leiderdorp (1)Voertuigbrand A4 Leiderdorp (2) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (3) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (4) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (5) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (6) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (7) Voertuigbrand A4 Leiderdorp (8)

Cookievoorkeuren wijzigen