Lisse, 29 september 2014

Vanmiddag omstreeks tien voor half zes werden politie en ambulance naar de Heereweg N208 in Lisse gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een ongeval tussen een personenauto en een scooterrijder was gebeurd. De scooterrijder stak de Heerweg over en werd toen geraakt door een automobilist welk net weg reed uit een parkeervak, hoe het kon gebeuren dat de twee elkaar (te laat) opmerkte is onbekend. De jongeman wel de scooter bestuurde raakte zwaargewond aan onder andere zijn beide benen, hij is door het ambulancepersoneel op straat behandeld en hierna met de hoogste spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeers ongevallen analyse van de politie kwam ter plaatse en heeft de toedracht van het ongeval onderzocht. Op de Heereweg was er één rijbaan afgesloten, de politie regelde hiervoor het verkeer. Beide voertuigen zijn door een berger opgehaald.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

Cookievoorkeuren wijzigen