Ongeval Schuwacht LKK (4)Lekkerkerk, 27 september 2014

De hulpdiensten werden vanavond naar de Schuwacht tussen Lekkerkerk en Krimpen aan den Lek gestuurd voor een aanrijding met letsel. Ook het MMT werd gealarmeerd en al snel was ook deze met de traumahelikopter onderweg naar de incidentlocatie.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een personenauto en een fietser. De auto kwam door de bocht rijden en botste toen frontaal op een tegemoetkomende fietser. De man raakte hierbij gewond en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Een jongen die naast de man fietste werd niet geraakt.

De VOA kwam ter plaatse en heeft technisch onderzoek gedaan. Hieruit zal de schuldige moeten blijken. De traumahelikopter heeft zijn inzet afgebroken boven de incidentlocatie.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Schuwacht LKK (1) Ongeval Schuwacht LKK (2) Ongeval Schuwacht LKK (3) Ongeval Schuwacht LKK (5) Ongeval Schuwacht LKK (6) Ongeval Schuwacht LKK (7) Ongeval Schuwacht LKK (8) Ongeval Schuwacht LKK (9) Ongeval Schuwacht LKK (10) Ongeval Schuwacht LKK (11) Ongeval Schuwacht LKK (12) Ongeval Schuwacht LKK (13) Ongeval Schuwacht LKK (14) Ongeval Schuwacht LKK (15) Ongeval Schuwacht LKK (16) Ongeval Schuwacht LKK (17) Ongeval Schuwacht LKK (18) Ongeval Schuwacht LKK (19) Ongeval Schuwacht LKK (20) Ongeval Schuwacht LKK (21)

Cookievoorkeuren wijzigen