Katwijk, 24 september 2014

Vanavond omstreeks kwart over tien werden politie en ambulance naar de oprit van de N206 bij de Ambachtsweg in Katwijk gestuurd voor een ongeval.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een automobilist in de slip was geraakt bij het nemen van de oprit, hierbij vloog de auto de bossages in en kwam tot stilstand tegen / in het struikgewas en enkele boompjes. Gelukkig raakte de inzittende bij deze botsing niet ernstig gewond en konden zij zelf uitstappen. De politie welk als eerste arriveerde heeft voor de zekerheid een ambulance laten komen om de bijrijder te laten controleren, deze had door de klap zijn gordel in zijn torso ‘geprint’ gekregen.

De ambulancedienst heeft beide personen nagekeken en uiteindelijk is de bijrijder voor een nacontrole naar het ziekenhuis vervoerd. Bergings bedrijf BCB heeft het voertuig, welk aan de voorzijde door de klap zwaar beschadigd raakte geborgen. De oprit van de N206 was tijdens het ongeval afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp & Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen