Voertuig te water TAR (1)Ter Aar, 24 september 2014

De politie en ambulancedienst werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Paradijsweg in Ter Aar. Er zou een bestelbusje te water zijn geraakt. Eenmaal ter plaatse trof men een bestelbus op zijn kant in het water aan. De bus schampte een boom alvorens hij het water in reed.

Uit het busje bleken maar liefst zes personen te komen. Iedereen stond met een nat pak op de kant en werd gecontroleerd door de ambulancedienst. Uiteindelijk bleek niemand gewond en hoefde dus ook niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Een berger kwam ter plaatse en heeft de auto afgesleept. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Jasper van Reenen Voertuig te water TAR (2) Voertuig te water TAR (3) Voertuig te water TAR (4) Voertuig te water TAR (5) Voertuig te water TAR (6) Voertuig te water TAR (7) Voertuig te water TAR (8)

Cookievoorkeuren wijzigen