Steekpartij Alphen (3)Alphen aan den Rijn, 24 september 2014

De politie heeft woensdag 24 september om 07.00 uur een 32-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden. De man wordt verdacht van het steken van een 35-jarige man, zonder vast woonadres. Het slachtoffer werd eveneens aangehouden als verdachte.

De twee zijn bekenden van elkaar. Het slachtoffer wist na het steekincident zelf de politie te bellen en naar de lift te lopen. Hij werd buiten eerst door ambulancepersoneel onderzocht aan een wond in zijn gezicht en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aangehouden. De verdachte werd kort na de melding bij zijn woning, waar het incident plaatsvond, aangehouden. De verdachte meldde zich daar bij de agenten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van de politie.

Steekpartij Alphen (1) Steekpartij Alphen (2)  Steekpartij Alphen (4) Steekpartij Alphen (5)

 

Cookievoorkeuren wijzigen