Ongeval NAY (7)Nieuwerkerk aan den IJssel, 23 september 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdweg Zuid bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek er op de Hoofdweg een aanrijding te zijn gebeurd tussen drie personenauto’s.

Hoewel de schade wel meeviel werd toch de brandweer gealarmeerd voor beknelling. De bestuurster van het achterste voertuig had mogelijk nek/rug letsel waarna de ambulancedienst besloot de brandweer er bij te halen om mogelijk de vrouw uit het voertuig te knippen. Dit bleek niet nodig maar wel met behulp van de brandweer is de vrouw uit het voertuig gehaald en vervoerd naar het ziekenhuis.

De aanrijding bleek een kop-staart aanrijding en alleen de twee achterste voertuigen hadden schade. Het voorste voertuig kwam er met een paar krasjes vanaf.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval NAY (1) Ongeval NAY (2) Ongeval NAY (3) Ongeval NAY (4) Ongeval NAY (5) Ongeval NAY (6)  Ongeval NAY (8) Ongeval NAY (9) Ongeval NAY (10) Ongeval NAY (11) Ongeval NAY (12) Ongeval NAY (13)

Cookievoorkeuren wijzigen