Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (3)

Roelofarendsveen, 22 september 2014

Rond 9 uur ’s ochtends heeft er een ongeval plaatsgevonden op de A4 bij Roelofarendsveen. Een tankwagen zou volgens de eerste berichten tegen een pijler van het Ringvaartaquaduct aan zijn gereden maar dit bleek niet het geval. Een tankwagen, een vrachtwagen en een personenauto kwamen met elkaar in botsing.

Er werd al vrij snel opgeschaald naar middelhulpverlening en GRIP 1, mede omdat er sprake zou zijn van een beknelling en lekkende gevaarlijke stoffen. Later bleek er niemand bekneld te zitten en toen duidelijk werd dat de tankwagen leeg was, kon er afgeschaald worden en werden er eenheden afgemeld. De trekker van de vrachtwagencombinatie raakte ernstig beschadigd, evenals de personenauto.

De bestuurder van de personenauto raakte zwaar gewond. De chauffeur van de tankwagen hield lichte verwondingen over aan het ongeval. De chauffeur van de tweede vrachtwagen bleef ongedeerd.

De weg werd omstreeks half één weer vrijgegeven.

Foto’s: Ingestuurd & Arthur Hayes

Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (1) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (2) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (4) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (5) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (6) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (7) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (8)Ongeval A4 (1) Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6) Ongeval A4 (7) Ongeval A4 (8) Ongeval A4 (9) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (9) Ongeval A4 Roelofarendsveen (GRIP 1) (10)

Cookievoorkeuren wijzigen