Brand Gouda (6)Gouda, 21 september 2014

De brandweer van Gouda werd vanavond gevraagd uit te rukken voor een containerbrand op de Koningin Wilhelminaweg. Ter plaatse kwam er flinke rook uit een grote container.

De brandweer is begonnen met het blussen van de brand maar dit bleek nog een flinke klus. Het duurde even voordat de brand echt helemaal uit was maar toen deze klus eenmaal geklaard was, kon men retour kazerne. De oorzaak van de brand is onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: Wim Slagers

Brand Gouda (1) Brand Gouda (2) Brand Gouda (3) Brand Gouda (4) Brand Gouda (5) Brand Gouda (7) Brand Gouda (8) Brand Gouda (9) Brand Gouda (10) Brand Gouda (11) Brand Gouda (12) Brand Gouda (13) Brand Gouda (14) Brand Gouda (15) Brand Gouda (16) Brand Gouda (17)

Cookievoorkeuren wijzigen