aaaDSC_1526

Moordrecht, 20 september 2014

Aan het eind van de ochtend werden de hulpdiensten in de regio wederom gealarmeerd voor een nacontrole na een woningbrand.  En net zoals vanmorgen betrof het weer een uitruk voor de brandweer van Moordrecht, dit keer werden zij naar een woning aan de Schielandstraat van Moordrecht gestuurd voor een kleine keukenbrand.

De bewoonster van het pand had een pannetje met vlees wat te lang op het vuur laten staan, wat voor een flinke rookontwikkeling zorgde in de woning. De inhoud van de pan heeft gelukkig geen vlam gevat, waardoor ernstige schade aan de keuken werd voorkomen .  Het betrokken pannetje was inmiddels verwijderd uit de woning waarna men de gehele verdieping kon ventileren . De bewoonster is uit voorzorg wel door het personeel van de ter plekke gekomen ambulance nagekeken. De brandweer kon nadat alle materiaal weer opgeruimd was weer retour naar de kazerne.

Foto’s : Sylvia van Straalen


DSC_1509 DSC_1511 DSC_1514 DSC_1522 DSC_1529 DSC_1537 DSC_1555

Cookievoorkeuren wijzigen