Ongeval Gouda (4)Gouda, 18 september 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg – N207 bij Gouda. Het bleek op het stukje tussen Stolwijkersluis en de rotonde met de Zuidelijke Rondweg – N207 te zijn gebeurd. Een automobilist bleek een aanrijding te hebben gehad met een wielrenner.

De wielrenner leek flink gewond en werd door de ambulancedienst gestabiliseerd en vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft twee rijstroken afgezet en de VOA ter plaatse gevraagd. De VOA heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.

Op dat stuk N207 lopen drie rijstroken, twee richting Gouda en één richting Stolwijk/Zuidelijke Ronweg N207. De drie rijstroken zijn met een lage heg afgescheiden van het fietspad welke parallel loopt. Fietsers komen op dat punt niet in de buurt van auto’s Toch heeft er op de rechter rijstrook een aanrijding kunnen plaats vinden met een fietser die daar niet hoort. Hoe dit kan is voor ons geheel onduidelijk.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (3)  Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7) Ongeval Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen