Gaslekkage Gouda (1)Gouda, 18 september 2014

De hulpdiensten werden vanavond rond half tien naar de Groeneweg in Gouda gestuurd voor een mogelijke gaslekkage. Ter plaatse bleek vanuit een put een gaslucht geroken te worden. Of de lucht echt uit de put kwam of uit de stoep was niet helemaal duidelijk.

De brandweer heeft ter plaatse metingen verricht en heeft Joulz ter plaatse gevraagd. Na metingen bleek dat er geen direct gevaar voor omwonenden was waarna de brandweer de komst van Joulz heeft afgewacht.

Toen deze ter plaatse was is men de herkomst van de lucht gaan achterhalen en hiervoor werd het één en ander aan stenen uit de stoep gehaald. De brandweer kon op dat moment retour.

Foto’s: Wim Slagers Gaslekkage Gouda (2) Gaslekkage Gouda (3) Gaslekkage Gouda (4) Gaslekkage Gouda (5)

 

Cookievoorkeuren wijzigen