Wilhelminastraat GDA (1)

Gouda, 17 september 2014

Aan het einde van de ochtend is er een man van hoogte gevallen. Politie, ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen.

Volgens omstanders was de man aan het werk in/bij een dakgoot welke uiteindelijk afbrak. De man kwam op straat terecht tussen twee geparkeerde auto’s. Hij is ter plaatse gestabiliseerd en vervolgens per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
De traumahelikopter was geland op de parkeerplaats van Klein Amerika, welke later weer terugkeerde naar de thuisbasis.

Foto’s: Rob de Jong & Stefan Vermin

Wilhelminastraat GDA (2) Wilhelminastraat GDA (3) Wilhelminastraat GDA (4) Wilhelminastraat GDA (5) Wilhelminastraat GDA (6) Wilhelminastraat GDA (7) Wilhelminastraat GDA (8) Wilhelminastraat GDA (9) Wilhelminastraat GDA (10) Wilhelminastraat GDA (11) Wilhelminastraat GDA (12) Wilhelminastraat GDA (13) Wilhelminastraat GDA (14) Wilhelminastraat GDA (15)IMG_4724

Wilhelminastraat GDA (16)

IMG_4725Wilhelminastraat GDA (17) Wilhelminastraat GDA (18)

Cookievoorkeuren wijzigen