Voorhout, 17 september 2014

Vanmorgen rond half tien zijn politie, ambulance en een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen om naar een ongeval met letsel te gaan op de Sportlaan in Voorhout. Bij aankomst bleek het incident gebeurd te zijn op de tennisbaan.

Tijdens het aanvegen van de baan was een man vast komen te zitten met de borstel in het net. Toen deze loskwam is de man naar achter gevallen en vast komen te zitten tussen de staalborstel en een rek. Hierdoor is de man enkele meters meegesleurd met de veegtractor. Mensen die het zagen gebeuren hebben direct 112 gebeld en hebben de reanimatie gestart. De hulpdiensten hebben dit overgenomen en hebben de man vervolgens met spoed onder begeleiding van een trauma arts, en drie politiemotoren naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersdienst van de politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen