Lisse, 17  september 2014

Vanmiddag omstreeks half zes worden politie en ambulance naar de Spekkelaan in Lisse gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een scooterrijder door nog onbekende oorzaak op een paal die op de weg staat is gebotst, toen begon te slingeren en hierna hard ten val kwam op het asfalt. Omstanders hebben eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. De ambulancedienst heeft de man enige tijd behandeld en gefixeerd op straat. De man had onder andere last van beenletsel, na de behandeling ter plaatse is de man met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De scooter van de man was aanzienlijk beschadigd door de klap.

De Spekkelaan was tijdens het ongeval afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen