Ongeval Gouda (2)Gouda, 14 september 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de Burgemeester van Reenensingel in Gouda. Ter plaatse bleek ter hoogte van de Clematislaan een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een personenbusje en een motor.

De bestuurder van de auto stond te wachten om over te steken. Toen de motorrijder aan kwam had deze volgens de bestuurder van het busje zijn knipperlicht aan waardoor de bestuurder van de bus dacht dat de motor af zou slaan. Toen de bus optrok kwam de bestuurder er achter dat de motorrijder toch rechtdoor ging waarna een confrontatie niet meer bleek te vermijden.

De twee opzittenden van de motor kwamen ten val en één daarvan, een vrouw, raakte gewond. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de vrouw gestabiliseerd en afgevoerd naar het ziekenhuis.

De VOA is ter plaatse gekomen en heeft technisch onderzoek gedaan. Toen het onderzoek bleek afgerond werd een berger ter plaatse gevraagd die beide voertuigen heeft afgesleept naar een afgesloten terrein van de politie waar verder onderzoek wordt gedaan.

Het verkeer ondervond nauwelijks hinder van het ongeval.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (3) Ongeval Gouda (4) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7) Ongeval Gouda (8) Ongeval Gouda (9) Ongeval Gouda (10) Ongeval Gouda (11) Ongeval Gouda (12) Ongeval Gouda (13) Ongeval Gouda (14) Ongeval Gouda (15) Ongeval Gouda (16) Ongeval Gouda (17) Ongeval Gouda (18) Ongeval Gouda (19) Ongeval Gouda (20) Ongeval Gouda (21) Ongeval Gouda (22) Ongeval Gouda (23) Ongeval Gouda (24)

Cookievoorkeuren wijzigen