Middel Bachsingel (1) [112HM]Alphen aan de Rijn, 13 september 2014

De Brandweer van Alphen aan de Rijn is vanavond gealarmeerd voor een brand op de Bachsingel in Alphen aan de Rijn. Ter plaatse bleek de brand te woedden in het dak van 1 á 2 woonhuizen.

De brandweer heeft de brand al snel onder controle gekregen maar het duurde nog geruime tijd voordat de brand helemaal uit was. Een gedeelte van het dak moest hiervoor gesloopt worden.

In eerste instantie werd gemeld dat de brand begonnen was in een wasmachine maar dit werd later weer tegen gesproken. Hoewel de brand om half tien werd gemeld door de bewoner wiens stoppen van de meterkast er ineens uitsloegen werd door meerdere buurtbewoners verteld dat al enkele uren er een vieze brandlucht werd geroken. Mogelijk is er dus al lange tijd iets aan het schroeien geweest op de zolderkamer.

Waar de brand exact door is begonnen en wat de schade is zal worden onderzocht.

Foto’s: Rens de Haan & Jasper van Reenen

Video: Rens de Haan

Middel Bachsingel (2) [112HM] Middel Bachsingel (3) [112HM] Middel Bachsingel (4) [112HM] Middel Bachsingel (5) [112HM] Middelbrand Alphen (1) Middelbrand Alphen (2) Middelbrand Alphen (3) Middelbrand Alphen (4) Middelbrand Alphen (5) Middelbrand Alphen (6) Middelbrand Alphen (7) Middelbrand Alphen (8) Middelbrand Alphen (9) Middelbrand Alphen (10) Middelbrand Alphen (11) Middelbrand Alphen (12) Middelbrand Alphen (13) Middelbrand Alphen (14) Middelbrand Alphen (15) Middelbrand Alphen (16)

Cookievoorkeuren wijzigen