Steekpartij GDA (2)

Gouda, 12 september 2014

Aan het begin van de avond werden vele politie eenheden en een ambulance gealarmeerd voor een steekpartij in een woning aan de Westhaven in Gouda. Een omstander merkte dat er een ruzie gaande was en waarschuwde de hulpdiensten.

De politie naam geen risico en betrad het pand met kogelwerende vesten. Bij een ruzie tussen twee personen bleek één persoon te zijn gestoken. Het slachtoffer is door de ambulancedienst nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis, hij raakte lichtgewond. De politie heeft beide personen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De Westhaven werd ter hoogte van de woning afgesloten voor onderzoek. Een medewerker van de recherche is ter plaatse gekomen om samen met de politie sporenonderzoek te doen. Nadat dit klaar was kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Marco van Bemmel

Steekpartij GDA (1) Steekpartij GDA (3) Steekpartij GDA (4) Steekpartij GDA (5) Steekpartij GDA (6) Steekpartij GDA (7) Steekpartij GDA (8)

Cookievoorkeuren wijzigen