Ongeval SSM (1)Sassenheim, 12 september 2014

Vanmorgen omstreeks tien voor half elf werden politie en ambulance naar de Hoofdstraat / Postwijkkade in Sassenheim gestuurd voor een ongeval.

Eenmaal ter plaatse bleek dat er een ongeval tussen een scooterrijdster en een busje was gebeurd. De ambulancedienst heeft de vrouw, welk zwanger is, behandeld in de ambulance, hierna is zij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere controle. De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk, de verkeersongevallen analyse van de politie doet hier onderzoek naar. De scooter en het busje raakten bij de aanrijding licht beschadigd. Over de toestand van de vrouw en haar ongeboren baby zijn geen mededelingen gedaan.

Ten tijde van het ongeval en het onderzoek was er één rijbaan van de Hoofdstraat afgesloten, dit leidde tot enige vertraging voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp  Ongeval SSM (3) Ongeval SSM (4) Ongeval SSM (5) Ongeval SSM (6) Ongeval SSM (7) Ongeval SSM (8) Ongeval SSM (9) Ongeval SSM (10) Ongeval SSM (11) Ongeval SSM (12) Ongeval SSM (13)

Cookievoorkeuren wijzigen