Ongeval A12 WDN (1)

Waddinxveen / Moordrecht, 11 september 2014

De hulpdiensten zijn vandaag weer meerdere malen naar de snelwegen gestuurd in verband met aanrijding. Eerst vond er vanavond een aanrijding plaats op de A12 bij oprit Gouda. Hier botsten drie voertuigen op elkaar. Een ambulance kwam ter plaatse maar heeft uiteindelijk niemand vervoerd.

Even later werden de hulpdiensten opnieuw gealarmeerd voor een ongeval. Dit maat op de A12 bij afrit Moordrecht. Ter plaatse bleken twee auto’s een aanrijding te hebben gehad. Hierbij hoefde geen ambulancedienst ter plaatse te komen.

In beide gevallen was een berger nodig voor de beschadigde voertuigen.

Foto’s: Rens de Haan & Patrick Ongeval A12 WDN (2)

 

A20 Moordrecht:

Ongeval A20 Moordrecht (1) Ongeval A20 Moordrecht (2)

Cookievoorkeuren wijzigen