Alphen (1)Alphen aan den Rijn, 11 september 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een verdachte situatie bij de penitentiaire inrichting aan de Maatschapslaan in Alphen aan den Rijn. Ter plaatse bleek er een verdacht pakketje te liggen.

De parkeerplaats is afgezet en niemand mocht er meer in of uit. Behalve de politie kwamen ook de brandweer en ambulancedienst ter plaatse. Er is geen ontruiming gedaan.

Na ongeveer een uur bleek dat het pakketje veilig was en dat alles kon worden opgeheven. Wat er precies in het pakket zat is onduidelijk maar dat het gaat om een taart met een zaag er in lijkt ons uitgesloten, aldus een idee op twitter.

Foto’s: John van der Tol & Josh Walet Alphen (2) Alphen (3) Alphen (4) Alphen (5) Alphen (6) Alphen (7) Alphen (8) Alphen (9)

Cookievoorkeuren wijzigen