Peter (1)

Schoonhoven, 8 september 2014

Aan het einde van de maandagmiddag is op de Opweg in Schoonhoven een tractor door een betonnen brug gezakt. Omdat er geen sprake was van letsel zijn er geen hulpdiensten ter plaatse geweest.

De tractor, welke met een meststrooier reed, wilde over het betonnen bruggetje een weiland ingaan. Eenmaal met het erop rijden bleek de tractor al snel te zwaar voor het dammetje waarna deze instortte. Het landbouwvoertuig kon niet meer voor of achteruit en de weg werd hierbij geblokkeerd. De chauffeur kon zelf uit het voertuig komen en was niet gewond. Een berger voor grote/zware voertuigen is ter plaatse gekomen om de combinatie weer recht op de weg te zetten. Dit was al vrij snel gebeurd waarna de tractor op eigen kracht van de weg kon rijden. Voordat de brug weer gebruikt kan worden zal er flink wat werk moeten gebeuren. Na het ongeval werd de Opweg tussen de Fransekade en de Beneluxlaan afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Marco van Bemmel

Peter (2) Peter (3)

Opweg SHN (1) Opweg SHN (3) Opweg SHN (4) Opweg SHN (5) Opweg SHN (7)

Cookievoorkeuren wijzigen