032bGouda, 9 september 2014

Tegen het middaguur is er bij een distributiecentrum aan de Antwerpseweg te Gouda tijdens het openen van een container één persoon onwel geworden. De brandweer schaalde snel op naar middelhulpverlening.

Meerdere brandweer, politie en ambulancevoertuigen waren ter plaatse. Volgens de brandweer zou het gaan om methylbromide (een kleurloos, bijna reukloos en giftig gas om ratten, insecten en schimmels te verdelgen onder andere in zeecontainers). Normaal moet een container eerst ontgast worden maar blijkbaar is dit niet gebeurd. Ook de arbeidsinspectie is daarom ingelicht. Twee medewerkers van het distributiecentrum zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De ene medewerker omdat hij onwel is geworden en de andere ter controle omdat hij er in de buurt stond.

Foto’s: Wim Slagers

Antwerpsewg_GDA_WSlagers_01 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_02 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_03 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_04 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_05 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_06 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_07 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_08 Antwerpsewg_GDA_WSlagers_09

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen