Ongeval Goejanverwelledijk GDA (2)Gouda, 7 september 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Goejanverwelledijk in Gouda. Enkele jongens zaten op de skatebaan op de Uiterwaardseweg toen zij een harde klap hoorde boven op de dijk. Toen de jongens gingen kijken bleek daar een meisje ten val te zijn gekomen met haar scooter.

Het meisje week uit voor een overstekende kat maar kon haar evenwicht niet meer bewaren en kwam hard ten val. Ze viel zelf op het wegdek maar de scooter gleed door en kwam onderaan de dijk tot stilstand.

De hulpdiensten hadden eerst wat moeite om bij het ongeval te komen omdat de exacte locatie wat onduidelijk was en toen deze werd gevonden, bleek deze op het stuk dijk te zijn welke aan beide kanten s afgesloten met een paal. Voor deze palen bleek weer een aparte sleutel te zijn waar de hulpdiensten niet van in het bezit waren.

Uiteindelijk kon toch de benodigde hulp geboden worden en ontfermde de ambulancedienst zich over het meisje. De politie kreeg hulp van de jongens van de skatebaan om de scooter weer op de weg te krijgen.

De verwondingen van het slachtoffer leken mee te vallen.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goejanverwelledijk GDA (1) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (3) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (4) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (5) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (6) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (7) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (8) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (9) Ongeval Goejanverwelledijk GDA (10)

Cookievoorkeuren wijzigen