Noordwijkerhout, 7  september 2014

Vanmiddag om half vier werden politie en ambulance naar de N206 (afrit Delfweg) in Noordwijkerhout gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijk dat er een ongeval tussen twee personenauto’s was gebeurd. Hoe dit precies is gegaan is onduidelijk, vermoedelijk wilde de een personenauto daar inhalen en dit ging verkeerd. Een medewerker van het Nederlandse Rode Kruis zag het ongeval gebeuren en heeft eerste hulp geboden in afwachting van de ambulance. De ambulancedienst heeft meerdere personen en een oudere vrouw nagekeken, uiteindelijk is alleen de oudere vrouw ter controle naar een ziekenhuis in Leiden gebracht. De twee voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn door BCB berging afgesleept.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft een onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.De politie heeft ten tijde van het ongeval, het onderzoek en de berging de gehele N206 in Noordwijkerhout afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen