Lisse, 7 september 2014

Vanmiddag omstreeks half twee word de brandweer van Lisse met spoed naar de Esso gelegen aan de Ruishornlaan in Lisse gestuurd voor een brandstoflekkage.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er bij een personenauto brandstof lekt uit de onderkant van de auto. De brandweer heeft meerdere scheppen zand onder de auto neer gelegd om de brandstof op te vangen. Ondertussen was de ANWB gebeld om polshoogte te komen nemen en te kijken wat het lekken veroorzaakte. De ANWB was snel ter plaatse en het duurde niet lang of de monteur had het euvel gevonden, een kapotte pakking van de brandstofpomp veroorzaakte de lekkage. Nadat het lekken even tijdelijk was verholpen kon de brandweer weer retour. De eigenaar zal met zijn auto naar een garage moeten voor reparaties.

Foto´s:Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen