Oegstgeest, 4 september 2014

Vanavond omstreeks tien voor zes worden politie en ambulance naar de kruising Spaargarenstraat met de Duivenvoordestraat in Oegstgeest gestuurd voor een ongeval.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat een man en een jongetje op de fiets een frontale botsing hebben gehad op de kruising, door de botsing vloog de man over het jongetje heen en het jongetje kwam onder de fiets van de man terecht. Het ambulancepersoneel heeft één van de betrokken, het jongetje, nagekeken en hierna met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De andere betrokken fietser was erg ontdaan en geschrokken van de botsing maar kwam er met lichte verwondingen vanaf.

Veel voetbalvriendjes van de jongen waren aanwezig en maakte zich erge zorgen om hem, de hulpdiensten hebben hen gerustgesteld. Beide fietsen raakte licht beschadigd bij de botsing. De politie heeft de nodige gegevens genoteerd van beide partijen en hierna kon de kruising richting de Duivenvoordestraat weer vrijgegeven worden voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen