Metingen Waddinxveen (6)Waddinxveen, 4 september 2014

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een meting CO aan de Passage in Waddinxveen. Al snel werd hier een spoed alarmering van gemaakt en werden ook de politie en ambulancedienst ter plaatse gevraagd.

Eenmaal op de plek van het incident gaven enkele flatbewoners aan dat zij hoofdpijn zouden hebben die over ging wanneer ze naar buiten gingen. De brandweer is binnen metingen gaan verrichten. Ondertussen werden ook de OVD brandweer, de OVD politie en de OVD-G ter plaatse gevraagd.

Na enkele metingen te hebben verricht kon men vast stellen dat er zich geen gevaarlijke stoffen bevonden in de flat. Hierop konden de bewoners weer terug naar hun woning en konden de hulpdiensten retour.

Foto’s: Rens de Haan

Metingen Waddinxveen (1) Metingen Waddinxveen (2) Metingen Waddinxveen (3) Metingen Waddinxveen (4) Metingen Waddinxveen (5) Metingen Waddinxveen (7) Metingen Waddinxveen (8) Metingen Waddinxveen (9)

Cookievoorkeuren wijzigen