Sassenheim, 4 september 2014

Vanmiddag omstreeks tien voor twee werden de brandweer korpsen van Sassenheim en Lisse gealarmeerd voor een woningbrand op de Menneweg in Sassenheim.

Een voorbijganger zag veel rook uit een woning komen en hierop heeft zij 112 gebeld. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek al snel dat er van brand geen sprake meer was, de ladderwagen van Lisse werd hierop afgemeld. Brandweer Sassenheim heeft een nacontrole gedaan maar op nog wat rook na in de woning was er niet veel meer aan de hand. De bewoners bleken in een pannetje te proberen om  suiker te karameliseren, het pannetje stond droog te koken en hierop ontstond de geziene hoeveelheid rook. De bewoners hadden het euvel zelf al verholpen dus na een de controle konden de brandweer en politie weer retour.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen