De Opril ZHN (1)

Zevenhuizen, 3 september 2014

De hulpdiensten moesten op woensdagochtend naar De Opril in Zevenhuizen voor de melding van een ongeval. Op de kruising met de Burgemeester Klinkhamerweg had een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een brommobiel.

Eén van de betrokkenen was dusdanig gewond geraakt bij de aanrijding dat deze door de ambulance naar Bleulandziekenhuis is vervoerd. Beide voertuigen moesten door een berger worden meegenomen. Over de toedracht van het ongeval is niks bekend, maar mogelijk heeft dit te maken met een voorrangsfout. De brandweer heeft een lekkage van de brommobiel verholpen en heeft daarna nog het wegdek gereinigd.

Foto’s: Rob de Jong

De Opril ZHN (2) De Opril ZHN (3) De Opril ZHN (4) De Opril ZHN (5) De Opril ZHN (6) De Opril ZHN (7) De Opril ZHN (8) De Opril ZHN (9) De Opril ZHN (10) De Opril ZHN (11) De Opril ZHN (12) De Opril ZHN (13) De Opril ZHN (14) De Opril ZHN (15)

Cookievoorkeuren wijzigen