Ongeval (5)Hazerswoude Rijndijk, 3 september 2014

Woensdag aan het eind van de middag heeft er op de rotonde aan de Rijndijk in Hazerwoude-Rijndijk een aanrijding plaatsgevonden tussen een trekker en een fietser. De hulpdiensten werden hierbij groots gealarmeerd en al snel was de brandweer, politie en ambulancedienst onderweg. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd.

Ter plaatse lag de man tussen de trekker en niet onder de trekker waardoor de gealarmeerde brandweer inclusief de grote kraan van brandweer Haaglanden werd afgemeld. Wel is het MMT ter plaatse gekomen ter assistentie van het ambulance personeel. Het slachtoffer is met spoed onder begeleiding van 2 motoren overgebracht naar het LUMC in Leiden. De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Jasper van Reenen & Toon van der Poel

Ongeval (1) Ongeval (2) Ongeval (3) Ongeval (4)  Ongeval (6) Ongeval (7) Ongeval (8) Ongeval (9) Ongeval (10) Ongeval (11) Ongeval (12) Ongeval (13) Ongeval (14) Ongeval (15) Ongeval (16) Ongeval (17) Ongeval (18) Ongeval (19) Ongeval (20) Ongeval (21)

 

Cookievoorkeuren wijzigen