Ongeval Gouda (3)Gouda, 2 september 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Walvisstraat in Gouda. Ter plaatse bleek een jongetje te zijn aangereden door een auto toen hij al spelend uit de bosjes en tussen de geparkeerde auto’s vandaan kwam rennen. Om het ongeval had zich inmiddels al heel wat volk verzameld en er heerste een iets wat dreigende sfeer.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat een bekende van het aangereden jongetje verhaal was komen halen, de man oogde nogal agressief. Ook keerde de man zich tegen de agenten welke op hun beurt assistentie vroegen aan de meldkamer. In korte tijd kwamen veel politievoertuigen ter plaatse waarna de rust al snel weder keerde.

De jongen werd door de ambulancedienst gestabiliseerd en met een mogelijk gebroken been afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda (1) Ongeval Gouda (2) Ongeval Gouda (4) Ongeval Gouda (5) Ongeval Gouda (6) Ongeval Gouda (7)

Cookievoorkeuren wijzigen