Noordwijk, 2 september 2014

Dinsdagavond is er omstreeks 20.00 uur op de Van Berckelweg – N444 in Noordwijk een ligfietser aangereden door een motorrijder. Het ongeval was voor de ambulancepost gebeurt dus de eerst ambulance was na enkele seconden ter plaatse.

Een tweede ambulance en een traumahelikopter werden nog opgeroepen voor extra assistentie. Nadat de tweede ambulance ter plaatse was gekomen is deze gelijk gaan assisteren met het stabiliseren van de slachtoffer.

Het slachtoffer is vervolgens met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersdienst zal het ongeval gaan onderzoeken. De assistentie van de traumahelikopter was niet nodig. Het verkeer had ernstige hinder tijdens het ongeval. De fiets is total loss en de motor is flink beschadigd.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen