Koe te water Moordrecht (3)

Moordrecht, 2 september 2014

De brandweer van Gouda werd vandaag gealarmeerd voor een dier in nood aan de Vijfde Tochtweg in Moordrecht. Ter plaatse bleek bij het opgegeven huisnummer geen dier in nood te zijn waarna een zoekactie op touw werd gezet.

Vanuit een trein zou een koe gezien zijn welke in het water zou liggen. Na enkele honderden meters weiland te hebben doorgelopen, een spoor te zijn over gestoken en over drie hekken te zijn geklommen vond de brandweer de koe. Het dier lag in alle gemak de komst van de brandweer af te wachten en genoot zichtbaar van zijn modderduik.

Toen de brandweer de koe uit de sloot wilde trekken besloot deze ook om maar eens lastig te gaan doen en bewoog alle kanten op. Na een tijdje tobben en ploeteren trok de brandweer het enorme beest toch op de kant waarna deze zich weer rustig bij haar vrienden kon vervoegen.

Foto’s: Rens de Haan

Koe te water Moordrecht (1) Koe te water Moordrecht (2)  Koe te water Moordrecht (4) Koe te water Moordrecht (5) Koe te water Moordrecht (6) Koe te water Moordrecht (7) Koe te water Moordrecht (8) Koe te water Moordrecht (9) Koe te water Moordrecht (10) Koe te water Moordrecht (11) Koe te water Moordrecht (12) Koe te water Moordrecht (13) Koe te water Moordrecht (14) Koe te water Moordrecht (15) Koe te water Moordrecht (16)

Cookievoorkeuren wijzigen