Leimuiden, 1 september 2014

Vanavond omstreeks kwart voor zeven worden politie en ambulance naar de Provincialeweg N207 in Leimuiden gestuurd voor een ongeval met letsel.

Eenmaal ter plaatse blijkt dat er een ongeval tussen een bestelbus en een motor is gebeurd, vermoedelijk zag de bestuurder van de bestelbus te laat dat zijn voorganger remde. De motorrijders is door de klap over de voorkant van zijn motor gevlogen en kwam terecht op het asfalt, zijn spiegels braken af hierdoor. Door de enorme klap is de achterkant van de motor zowaar ‘verdwenen’ in de voorkant van de bestelbus. De ambulancedienst heeft de motorrijder nagekeken in de ambulance maar gelukkig kwam deze er zonder verwondingen vanaf.

De politie had ten tijde van dit ongeval één rijbaan van de N207 afgesloten. Nadat BCB berging de motor had weg gesleept kon de politie de Provinciale weg N207 richting de A4 weer vrijgeven voor het verkeer.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen