Voertuig te water WBE (3)Woubrugge, 31 augustus 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg – N207 bij Woubrugge. Ter plaatse bleek een auto ter water zijn geraakt nadat zijn inhaalmanoeuvre niet goed afliep.

De 21-jarige  man haalde in over een doorgetrokken streep maar dit ging mis; De auto raakte in een slip, reed door het gras en kwam vervolgens op een vreemde manier tot stilstand in het water.

De ambulancedienst heeft de man ter controle afgevoerd naar het ziekenhuis. Een berger kwam ter plaatse en heeft het voertuig afgesleept, deze is total loss.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuig te water WBE (1) Voertuig te water WBE (2) Voertuig te water WBE (4) Voertuig te water WBE (5) Voertuig te water WBE (6) Voertuig te water WBE (7) Voertuig te water WBE (8) Voertuig te water WBE (9) Voertuig te water WBE (10) Voertuig te water WBE (11) Voertuig te water WBE (12) Voertuig te water WBE (13) Voertuig te water WBE (14) Voertuig te water WBE (15) Voertuig te water WBE (16) Voertuig te water WBE (17) Voertuig te water WBE (18) Voertuig te water WBE (19) Voertuig te water WBE (20) Voertuig te water WBE (21)

 

Cookievoorkeuren wijzigen