aaa

Moordrecht, 30 augustus 2014

Rond zes uur vanavond werd de brandweer van Moordrecht gealarmeerd voor een zogenaamde  stankmelding (vreemde lucht) aan de Middelweg in Moordrecht. Het betrof de woning waar gisteravond een felle uitslaande brand woedde, die een groot deel van de woning in de as legde.  Nadat de brandweer de woning had opengebroken, bleek er in het souterrain een matras nog na te smeulen, wat voor de nodige rook en stankoverlast in de woning zorgde.

De bewoners van de naastgelegen woning mochten deze morgen om negen uur weer terugkeren naar hun huis, nadat ze de nacht elders door hadden moeten brengen.  In de loop van de dag, bleek er een in toenemende mate sprake te zijn van een brandlucht. Aan het einde van de middag nam dit zulke sterk vormen  aan, dat besloten werd de brandweer wederom te waarschuwen. Na het openbreken van de woning bleek er tevens weer rook te zijn ontstaan, waarna men direct op zoek ging naar de eventuele oorzaak. Die werd aangetroffen in de vorm van een nasmeulende matras.  Nadat de matras geblust was, heeft men de woning nogmaals grondig geventileerd, waarna men alle plaatwerk waarmee de woning tijdelijk was afgedicht weer aan kon brengen en men retour kazerne kon.

Foto’s : Sylvia van Straalen


DSC_0805 DSC_0821 DSC_0834 DSC_0851 DSC_0873 DSC_0892 DSC_0895 DSC_0905 DSC_0907 DSC_0912

Cookievoorkeuren wijzigen