Sassenheim, 29 augustus 2014

Vanmiddag en vanavond is er weer de jaarlijkse braderie in het dorpscentrum van Sassenheim. Deze keer hadden ook de wijkagenten van Teylingen en de ambulancedienst een stand.

De Wijkagenten hadden diverse folders en materialen waarmee zij uitleg gaven over preventie van diefstal en inbraak, uiteraard kon er ook gewoon een gezellige babbel met de wijkagenten gemaakt worden. Ook hadden zij speciaal voor deze dag het nieuwe uniform waarmee de politie vanaf volgende week mee gaat werken aan. Dit speciaal om de inwoners alvast te laten zien hoe het uniform eruit ziet en wat de veranderingen zijn, qua opzichten van het oude uniform. De reacties van de burgers waren heel positief. Ook was er voor de kinderen de mogelijkheid om op de foto te gaan op een politie motor en op de strandjeep, er stonden lange rijen kinderen die dit maar al te graag wilden doen!

Ook de ambulancedienst en de EHBO Sassenheim stonden met een stand op de braderie, hierbij was onder andere een ambulance te bewonderen en werd er uitleg gegeven over de inhoud en verschillende soorten apparatuur welk in een ambulance aanwezig is. De politie en de ambulancedienst kunnen terug kijken naar een geslaagde dag waarbij veel positief contact is geweest met de (lokale) burger!

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen