Lisse, 27 augustus 2014

Vanavond omstreeks half negen werden de brandweer korpsen van Noordwijk en Lisse opgeroepen voor een keukenbrand op ‘T Lange Rack in Lisse.

Eenmaal ter plaatse bleek dat het een klein brandje bij de boiler in de keuken betrof, de bewoners hadden met een brandblusser nog een blus poging gedaan. De brandweer heeft de boiler afgeblust en hierna is men begonnen aan het ventileren van de woning. De opgeroepen ladderwagen van brandweer Noordwijk bleek niet nodig en kon retour. Het vuur was dan wel niet zo groot, maar elke verdieping van de woning stond blank van de rook. De brandweer is na het blussen nog zeker een uur bezig geweest met het ventileren, hierna konden ook zij retour naar de kazerne. De brand trok veel bekijks van de omwonenden.

Foto’s: Devin Waasdorp

Cookievoorkeuren wijzigen